Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
ciao80letnik
ciao80letnik
Število prispevkov : 46
Registration date : 08/07/2012

čaoo .:) Empty čaoo .:)

Sob 11 Avg - 9:08
Message reputation : 100% (1 vote)
evo pa še js predstavim moja ciaota. Kupil sm ga v začetku julija letos, pri enmu gospodu v kosezah. Bel, ´80 letnik, ohranjen u nulo, brez variota, prva barva in use, z dokumenti. Skratka zelo sm zadovoljen, ko sm se odločal za nakup sm razmišlu tud o kkšnemu novemu tomosu samo ciao zmaga Cool
Ma original mašino, nč predelan, original avspuh, leti pa 50 Very Happy
Sicer si ga pa neupam tko puščat po lj, a je tale ključaunca dost varna (nekj takga mam, kryptonite gor piše, sam tm k se zaklene je drugačn patent [You must be registered and logged in to see this link.] ?
Slike pa pridejo danes kmalu, ko grem čez lj ga bom mal posliku Smile

Ajde

Klemn Smile
ciao80letnik
ciao80letnik

čaoo .:) Empty Re: čaoo .:)

Sob 11 Avg - 9:09
za tiste k jih zlo zanima je moja profilna (a se tle reče tko ? Very Happy ) moj čao na prvi vožnji Smile
ciao80letnik
ciao80letnik

Sre 22 Avg - 15:40
evo še slikce (so na shrani.si ker so za tale forum prevelike (12 mp cheers ) )
[You must be registered and logged in to see this link.] pred stolnico
[You must be registered and logged in to see this link.] še od strani
[You must be registered and logged in to see this link.] pa od zadej (mam še za italjansko tablico okvir Very Happy Very Happy )
[You must be registered and logged in to see this link.] pa iz druge strani
[You must be registered and logged in to see this link.] dokaz da je PX model Smile
[You must be registered and logged in to see this link.] pa desne plastike
[You must be registered and logged in to see this link.] leve plastike
[You must be registered and logged in to see this link.] desno pr mašini, auspuh nč zarjavel What a Face
[You must be registered and logged in to see this link.] in še ena Smile

slikan pred stolnico v Lj, cca 1 teden nazaj, ko sm šou mal čez LJ. Very Happy

upam da vam je ušeč, če bo pa kdaj ukraden, pa ga vidte, pa veste da je moj in takoj unga idijota dol vršt ! scratch Mad

Ajdee

rokkokot
rokkokot
Število prispevkov : 437
Registration date : 22/05/2012

Sre 22 Avg - 15:43
Kot nov... sploh pa plastike Very Happy Very Happy
Cel fotoshuting, lep lep ciao cheers
lp
ciao80letnik
ciao80letnik

Sre 22 Avg - 15:48
hvala hvala, sm meu srečo, za 300 € kot nov Smile
ja, če ma tvoj telefon 12 mp, pol se splača nardit photoshooting Smile

lp
ciao80letnik
ciao80letnik

Pet 24 Avg - 12:54
še kkšn komentar zaželjen? Smile

lp
LeSh
LeSh
Število prispevkov : 63
Registration date : 10/09/2012

Čet 13 Sep - 14:25
Lep original primerek - žalosto pa je to, da ti policaji tudi takega zaplenijo in te oglobijo s 400€ -- je pa manj vpadljiv

50 km/h - kako si pa meril - če si z avtomobilom pol gre cca 42km/h. Zdi se mi mal velik za čizz orig. Sicer je pa enak kot moj prvi ki še danes dela kot urca. Vse kar je drugače je to, da ima sito izpuh (original replika) pa nima ogledala. Leti pa REALNIH 47km/h do 50km/h -- odvisno kater benz tankam.
PS.: bodi pozorn na ključavnico, ker ko se ti bo blago strgalo se ti bo GRDO spraskala barva tam pod sedežom, kjer imaš ovito ključavnico. Jaz sem ravno s tem razlogom namontiral mini kovček na prtljažniku. Ta ključavnica je sicer super ampak mi je bilo predstavljeno kako se jo dokaj enostavno s pravim (relativno majhnim) orodjem zje...

LP
ciao80letnik
ciao80letnik

Sob 15 Sep - 17:18
am ja z avtom smo merli (bmw 5tka 2003) , možno da je pol mal manj, bom probal še z gpsom v roki Smile
glede klučavnce, ja že zdej mi mal drsa barvo tko z tistim delom za zaklenit,
tko da bom vidu kaj bom, ponavadi mam pa itak nahrbtnik sabo tako da jo bom lahko not spravu, če bo sila. Držat pesti,da jo kdo ne precvika in ukrade, čeprov ga redko puščam dalše obdobje zaklenjenega, ko se peljem se peljem, če se ustavim, naredim to bolj na hitro(čeprov je zaklenjen) in po npr. opravku grem naprej, drugače je pa varen, zaklenjen v zaklenjeni garaži Smile.Hvala drugače, sam policaji res nimajo usmiljenja do teh čaotov, sej je samo kolo z motorčkom 49 cc no ...
ciao brothers sva zdej če mava skor enake Very Happy

hvala za comment, nasvet, uprašanje Smile
LeSh
LeSh
Število prispevkov : 63
Registration date : 10/09/2012

Pon 17 Sep - 12:10
Mojga prjatla so ustavli ko je vozu 43km/h. Bila je plavolasa policistaka. Zgovarjal se je, da je bil klanec navzdol - pa mu je odgovorila, da njo to ne zanima. No on ji je pametno pripomnil, da ni več 16 let star in da ma doma Mercedez cabrio in da mu niti slučajno na pamet ne pride, da bi friziral frčije. Pač kupil sem takega, gre pa pribljižno 35km/h. In na koncu mu je odgovorila "ti sam pejt naprej pa bolj POČASI - brez kazni seveda Wink
ciao80letnik
ciao80letnik

Sob 24 Nov - 17:48
haha Very Happy uf če gledam zdej nazaj, kok je biu lep, čeprov zdej je isti, sam poletje pa je večji užitk se furat, ne zdej, k je tko mrz -.-"
Sponsored content

Nazaj na vrh