- jure-ciao
- Število prispevkov : 89
Registration date : 02/06/2012
moj ciao
Pon 27 Avg - 12:07
vse se je zacelo pred par leti ko sem si blazno zazelel motor (bol crssa sem cilal) pa starsa nista bila ravno za ker nista ravno od motorjev in ker cross ni ravno uporaben.ko sem zacel malo bol razmisljati sem se spomnil na ciaota .vztrajnem "tezenju" mi je le uspelo.brskau sem po netu in zagedal sem ga :bil je sive barve vecino stvari original
a...
po nekaj mesecih je bilo veselja konec ker je ciao crknil sicer pa je do toskrat kar udedu tekel(52 kmh). trudil sem se a nisem imel ravno pojma a mi ga je uspelo vsaj zacasno popraviti to se je ponovilo vsaj trikrat a kmalu mi je bilo vsega dovolj in ker je bil yamaha na nasi soli in je ciaote ze nekaj casa szimau sem bga prosil za pomoc tiskrat sem masino prvic rastavil ne vse mozne koscke in spoznala sva da mu lahko pomaga samo dolgotrajno okrevanj ugotovila sva tudi da imamzelo cuden bat(iel je premir 38.8 se mi zdi).in nato se kupil popolnoma original masino ki je bila rahlo popiljena. z njo se vozim se vedno.a biuso masino sva zdaj med poletjem zacela piliti tunati in in jo rihtati. kmalu zatem sem ugotovil da bbi mogoce prisla na moj gistel in zdaj jo stimava :
ciao je pa trenutno v kosih ker ga pedelavam.
na njega sem dal tomoseve vilce in
zadnjo jermenico sem dal delati ogromno(starsa sta proti hitrosti)zato bom pa imel odlicen pospesek.(jermenica bo imela premr 115 mm
)
slik ciaota v prvotnem stanju nimam kmalu pa pridejo gor kaksen je trenutno.
a...
po nekaj mesecih je bilo veselja konec ker je ciao crknil sicer pa je do toskrat kar udedu tekel(52 kmh). trudil sem se a nisem imel ravno pojma a mi ga je uspelo vsaj zacasno popraviti to se je ponovilo vsaj trikrat a kmalu mi je bilo vsega dovolj in ker je bil yamaha na nasi soli in je ciaote ze nekaj casa szimau sem bga prosil za pomoc tiskrat sem masino prvic rastavil ne vse mozne koscke in spoznala sva da mu lahko pomaga samo dolgotrajno okrevanj ugotovila sva tudi da imamzelo cuden bat(iel je premir 38.8 se mi zdi).in nato se kupil popolnoma original masino ki je bila rahlo popiljena. z njo se vozim se vedno.a biuso masino sva zdaj med poletjem zacela piliti tunati in in jo rihtati. kmalu zatem sem ugotovil da bbi mogoce prisla na moj gistel in zdaj jo stimava :
ciao je pa trenutno v kosih ker ga pedelavam.
na njega sem dal tomoseve vilce in
zadnjo jermenico sem dal delati ogromno(starsa sta proti hitrosti)zato bom pa imel odlicen pospesek.(jermenica bo imela premr 115 mm

slik ciaota v prvotnem stanju nimam kmalu pa pridejo gor kaksen je trenutno.

- jure-ciao
Re: moj ciao
Pon 27 Avg - 21:41
No. Zamislil sem si neko predelavo ki pa se ni obnesla. Razprešalo mi je gred in prelomilo blok na pol.
VEč naj govori slika:
[You must be registered and logged in to see this image.]
LP
VEč naj govori slika:
[You must be registered and logged in to see this image.]
LP
- MXciao
- Število prispevkov : 301
Registration date : 11/10/2011
Pon 27 Avg - 23:48

Kaj si pa pocel? Kaksna predelavi je to bila?
- jure-ciao
Tor 28 Avg - 6:59
na sliki ni najbolje vidit ampak bloki so ostali tudi brez hlajenje

- MXciao
Tor 28 Avg - 10:15
Kaj si ti glicerin tankal?
- jure-ciao
Tor 28 Avg - 13:29
Ne.
- CiaoAngelČlan
- Število prispevkov : 778
Registration date : 12/04/2010
Tor 28 Avg - 23:16
za kašno predelavo gre tole da kr deli letijo oz razpadajo da vsi slišmo česa nesmemo počet ker tole zgleda kda bi en z kladvom tovku po mašini a bat ti je zabil v cilindr not če ge gred tkole? kok je šlo da tkole razpade vse skp tole je blo zihr 20 000 obratov pa se upravičujm če sm mal nesramn sam tole je že

- jure-ciao
Sre 29 Avg - 9:55
ma to je bil pravi drag race ciao vs. macola
(ma saj vse kar vidite je bilo ze prej neuporabno. bloki so imeli luknjo pri kanalih gred in ojnica pa sta bili zjahani
)
(ma saj vse kar vidite je bilo ze prej neuporabno. bloki so imeli luknjo pri kanalih gred in ojnica pa sta bili zjahani

- jure-ciao
Sre 29 Avg - 10:16
4,5kg macolca
- jure-ciao
Čet 30 Avg - 20:40
a mogoce kdo ve zakaj mi sprednji zlajf na tomosovih vilicah (zlajf pa je tudi od avtomatika) zeeeeelllllllo slabo prime ceprav je toliko zajla nasponana da mi ze samo zlajfa. prime pa pol kur** nic

- V1
- Število prispevkov : 58
Registration date : 26/09/2011
Čet 30 Avg - 23:05
Mastne lamele. očisti z razredčilom in nato pošmirglaj.
Očisti tudi notranji del feltne
Očisti tudi notranji del feltne
- MXciao
Čet 30 Avg - 23:06
Mogoce pa pakn sploh ni vec!
- yamaha15.....
- Število prispevkov : 538
Registration date : 04/06/2011
Čet 30 Avg - 23:08
Smo že vse to naredil pa ni nič pomagal. Tut feltno sem pošmirglal pa ni blo nič bolše.
- V1
Čet 30 Avg - 23:09
Obrablen boben feltne? Če ne privlečta tisto čudo jutri mimo, pa bomo kej rešli.
- yamaha15.....
- Število prispevkov : 538
Registration date : 04/06/2011
Čet 30 Avg - 23:12
Obrablen ne more bit ker je prej org bremza primla.
Mal težko bo privlečit ker ni mašina še končana....
Mal težko bo privlečit ker ni mašina še končana....
- V1
Čet 30 Avg - 23:16
sam sprednje kolo + pakne
Če ne pa preložta pakne z original pokrova za ciao na taga k je za avtomatik.
Če ne pa preložta pakne z original pokrova za ciao na taga k je za avtomatik.