- MXciao
- Število prispevkov : 301
Registration date : 11/10/2011
Razocaran nad JMPB
Sob 8 Sep - 14:57
Vceraj se dobil paket iz JMPB, narocil sem st diz, malossi filter, tesnila za speed engine in tesnila za polini 75ccm.
Od nastetega sem dobil samo malossi filter, tesnila za org masino, tesnilo za med glavo in cilinder za polini 75 venadr brez tesnila za med glavo in cilnder.
Nobenega duha ne sluha o dizah, speed engine tesnilah in tesnilu za med glavo in cilinder za polini.
Js nevem al se je samo men to zgodilo al.....
Od nastetega sem dobil samo malossi filter, tesnila za org masino, tesnilo za med glavo in cilinder za polini 75 venadr brez tesnila za med glavo in cilnder.
Nobenega duha ne sluha o dizah, speed engine tesnilah in tesnilu za med glavo in cilinder za polini.
Js nevem al se je samo men to zgodilo al.....
- TIM DEKLEVA
- Število prispevkov : 203
Registration date : 01/07/2011
Re: Razocaran nad JMPB
Sob 8 Sep - 16:26
piš mu na mail da nisi dobu pošl mu račun in ti bo zaston poslou mankajoče dele če se bo izkazal da je pozabu če pa delov ni na računu jih pa nisi naroču in si kriv ti!
lp
lp
- Laura 69Admin
- Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010
Sob 8 Sep - 16:45
JMPB,nizozemci,preveč ga pohajo,potem je takole =
,da neboš mislil,da se zaradi tega kaj sekirajo.

- MXciao
- Število prispevkov : 301
Registration date : 11/10/2011
Sob 8 Sep - 20:22
Deli so na racunu, ej pa nemores vzet eno tesnilo iz kompleta in ga tat v recko seta tesnil, in nevem al so nepismeni al kaj, speed engine ni niti malo podobno standard engine.
- rokkokot
- Število prispevkov : 437
Registration date : 22/05/2012
Sob 8 Sep - 20:28
napis jim email pa nared par slikc... js sm za usak slucaj naredu en video k sm dobil skatlo in pol k sm odperu da se tocno vid keri deli so v skatli... ker enkat neki nisem dobil pa sem zdej za usak slucaj posnel... aja pa ko jim bos poslal email bod prjazen z njimi pa rec jim da oni placajo postnino, pol jim bos pa dal naslov in ti bodo poslal, je pa res da traja en cajt
lp

lp
- TIM DEKLEVA
- Število prispevkov : 203
Registration date : 01/07/2011
Sob 8 Sep - 21:37
ja kaj sm pa js napisu -.-
- rokkokot
- Število prispevkov : 437
Registration date : 22/05/2012
Sob 8 Sep - 21:39
Sory, na telefonu sm biu pa nism vidu tvojga poastaTIM DEKLEVA je napisal/a:ja kaj sm pa js napisu -.-

lp