- ciao_man
- Število prispevkov : 170
Registration date : 27/04/2012
Izlet v Kamniško Bistrico
Sre 12 Sep - 19:45
Zdravo!
Zdej bom pa še jaz opisal en sobotni izlet.
Skratka v soboto popoldne smo se jaz in še dva prijatelja na hitro zmenili da gremo s ciaoti na en izlet. Odločili smo se za izlet v Kamniško Bistrico. Odšli smo ob 16uri iz Topol, to je pri Mengšu. Šli smo lepo po stranskih cestah, čez Kamnik in naprej čez Stahovico. Vožnja je bila mirna in z zmernim gasom
za vsak slučaj
. Vreme je bilo sončno ampak kar malo mrzlo. Motorčki so šli lepo v klance tako da ni bilo veliko problemov. V glavnem vožnja je bila super
. Ustavili smo se pri kampu Alpe. Nekaj minut za nami so se pripeljali naši "možje v modrem" naprej proti Bistrici. Počakali smo jih da so odšli nazaj v dolino, nakr smo nadaljevali pot do Kam. Bistrice. Ko smo prišli na cilj smo si malo odpočili in ker se je hitro stemnilo smo šli počasi proti domu. Nazaj nas je zeblo ko pse
ampak smo zdržali, spotoma smo se še ustavili na Kriškemu bajerju in približno ob 19 uri prispeli domov. Bil sem zelo presenečen ker mi je moj ciao zdržal tako turo saj sem imel zadnje čase z njim veliko problemov, enega za drugim, in še zdaj lepo ropota
. Tako da moramo takšno "turco" še enkrat ponoviti.
Še par slikc
[img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img]
LP, Žan
Zdej bom pa še jaz opisal en sobotni izlet.
Skratka v soboto popoldne smo se jaz in še dva prijatelja na hitro zmenili da gremo s ciaoti na en izlet. Odločili smo se za izlet v Kamniško Bistrico. Odšli smo ob 16uri iz Topol, to je pri Mengšu. Šli smo lepo po stranskih cestah, čez Kamnik in naprej čez Stahovico. Vožnja je bila mirna in z zmernim gasom

Še par slikc
LP, Žan
- Laura 69Admin
- Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010
Re: Izlet v Kamniško Bistrico
Sre 12 Sep - 21:39
Čestitan zbrali ste lepo furo,sezona se počasi končuje,kar pomeni,da se je treba vozit,tudi če malo zebe.