Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Laura 69
Laura 69
Admin
Admin
Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010

14.01.2013 lep sneženi dan Empty 14.01.2013 lep sneženi dan

Tor 15 Jan - 0:58
Message reputation : 100% (2 votes)
Danes zjutraj sem se kljub vremenskim razmeram odpravil v službo z mojim Ciao-tom,ker večkrat na TV-ju vidim modela z keramično ciničnim nasmeškom,ki stalno ponavlja: "Ljubljana je najlepše mesto na svetu,neee".Glede na to sem mislil,da se bom brez težav pridriftal v službo a žal kolesarske poti tudi slučajno niso bile očiščene.Nič hudega sem rekel,saj so nemški motorizirani vojaki na svojih BMW-jih,DKV-jih in Zundapp-ih peljali po snegu in blatu vse do Stalingrada,za nameček sem še član elitne enote CRT-ja,pa sem šel.Vožnja je bila kar težavna,Mitaz M06 je na pisti krasna guma v snegu malo manj Very Happy,hlajenje motorja odlično,vmes se je pojavil še en Audi,pa sem tudi to zmogel brez težav Very Happy.Lep dan za treniranje zdrsavanja koles in ravnotežja,skratka v službo in domov sem prišel brez padca,kar mi to leto ni ravno v navadi (letos dva padca).Vse je bilo OK.,edino tisti pravljici o naljepšem mestu na svetu pa ne verjamem več,ker mi je scvizec iz Milkine reklame povedal,da nima tako velike folije,da bi zavil to bedarijo Twisted Evil.

Še dokaz,pa še scvizec mi je priča Very Happy
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lp

Laura iz Šiške
Nazaj na vrh