- Laura 69Admin
- Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010
14.01.2013 lep sneženi dan
Tor 15 Jan - 0:58
Danes zjutraj sem se kljub vremenskim razmeram odpravil v službo z mojim Ciao-tom,ker večkrat na TV-ju vidim modela z keramično ciničnim nasmeškom,ki stalno ponavlja: "Ljubljana je najlepše mesto na svetu,neee".Glede na to sem mislil,da se bom brez težav pridriftal v službo a žal kolesarske poti tudi slučajno niso bile očiščene.Nič hudega sem rekel,saj so nemški motorizirani vojaki na svojih BMW-jih,DKV-jih in Zundapp-ih peljali po snegu in blatu vse do Stalingrada,za nameček sem še član elitne enote CRT-ja,pa sem šel.Vožnja je bila kar težavna,Mitaz M06 je na pisti krasna guma v snegu malo manj
,hlajenje motorja odlično,vmes se je pojavil še en Audi,pa sem tudi to zmogel brez težav
.Lep dan za treniranje zdrsavanja koles in ravnotežja,skratka v službo in domov sem prišel brez padca,kar mi to leto ni ravno v navadi (letos dva padca).Vse je bilo OK.,edino tisti pravljici o naljepšem mestu na svetu pa ne verjamem več,ker mi je scvizec iz Milkine reklame povedal,da nima tako velike folije,da bi zavil to bedarijo
.
Še dokaz,pa še scvizec mi je priča
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lp
Laura iz Šiške

Še dokaz,pa še scvizec mi je priča

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lp
Laura iz Šiške