- The BossAdmin
- Število prispevkov : 1848
Registration date : 03/02/2008
Piaggio Si
Pon 11 Mar - 13:45
Moj grilči se počasi poslavlja, ker ga imam v namenu menjat za model si.Trenutno zgleda v "švoh" stanju, je na platinski užig in trenutno še vse original glede mašine.N mojem novem siju bom imel kar precej dela glede karoserije izpuha, zadnjega prenosa, sedeža ki mi ni glih kej preveč useč, ter luč.
Če ima kdo za sija usnjen sedež in okroglo luč naj me prosim kontaktira!
V namenu ga imam tudi pobarvat na eno ubitačno barvo,Uglavnem hočem povedat da bo slo spet veliko vitaminov €€€ za ta zarjeveli mlinček

Če ima kdo za sija usnjen sedež in okroglo luč naj me prosim kontaktira!
V namenu ga imam tudi pobarvat na eno ubitačno barvo,Uglavnem hočem povedat da bo slo spet veliko vitaminov €€€ za ta zarjeveli mlinček

- fotrici
- Število prispevkov : 24
Registration date : 04/02/2011
Re: Piaggio Si
Pon 11 Mar - 21:00
A je biu celo zimo zunej

- The BossAdmin
Pon 11 Mar - 23:02
ja baje je 2 leti stal kar sem opazil tudi v prenosu ker se pakna ni premaknila
Tor 12 Mar - 12:40
mam jes za sija luč pa sedež ta dovg sam bi ga blo treba tapicirat na novo
prid iskat ti podarim
prid iskat ti podarim

- The BossAdmin
Tor 12 Mar - 16:11
ok se oglasim! 

- The BossAdmin
Ned 25 Maj - 13:43
tako, bližali so se prvomajski prazniki na kar je The Boss študiral kaj naj počne ta čas, in seveda sem malo "preoblekel" mojega Sija, ki je bil že v zelo zelo slabem stanju ker ga nisem nič vzdrževal :/
imam še par novih lepotnih idej, ki bodo s časoma na mopedu, samo mi more moja denarnica pokazati kej vitaminov €
Zahvala:
Zahvaljujem se vsem ki ste mi pomagali pri projektu sploh nejcu in jaku dovjak, zahvaljujem se nasemu lauricu ki mi je šenkal blatnik in pa sprednjo luč,zahvala bo sla tudi moji denarnici ki mi je dala vse €€ ki so mi še ostali :)zdej je pa čas za zbor.. se vidimo

imam še par novih lepotnih idej, ki bodo s časoma na mopedu, samo mi more moja denarnica pokazati kej vitaminov €
Zahvala:
Zahvaljujem se vsem ki ste mi pomagali pri projektu sploh nejcu in jaku dovjak, zahvaljujem se nasemu lauricu ki mi je šenkal blatnik in pa sprednjo luč,zahvala bo sla tudi moji denarnici ki mi je dala vse €€ ki so mi še ostali :)zdej je pa čas za zbor.. se vidimo

- Dolkovic44
- Število prispevkov : 80
Registration date : 27/10/2013
Ned 25 Maj - 16:40
Kateri izpuh je to gor? Kaksen je setup? 

- Dovjak95Admin
- Število prispevkov : 208
Registration date : 16/02/2011
Ned 25 Maj - 21:38
To pa je pitarda