Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Laura 69
Laura 69
Admin
Admin
Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010

Gilera CBA Trend Empty Gilera CBA Trend

Čet 14 Maj - 16:15
Moja nova pridobitev,Gilera Trend (letnik 1988) sicer se nekako ne sliši kot Piaggio samo je v bistvi bolj piaggio kot Gilera.Motor,pogn in nihajka je v bistvu Piaggio Bravo nadgradnaja pa je izdelek Gilere.
Za enkrat ima originalen motor z oplinjačem 12/12,izpuh je originalen,variomat je originalen v podaljšano prestavo Polini UTAH in zadaj 100 mm variabilno jermenico.Od firme Piaggio ima tugi platišča,krmilo in ročke.Tudi gume so bile še originalne in preparele zato sem jih zamenjal z novimi mitas M-06.Motor je lepo vozen in udoben in upam ,da mi bo služil kot mora,edino kar trenutno nimam je zajla za števec ki je poškodova.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nazadnje urejal/a Laura 69 Čet 14 Maj - 23:11; skupaj popravljeno 2 krat
rubymax
rubymax
Število prispevkov : 42
Registration date : 28/11/2014

Gilera CBA Trend Empty Re: Gilera CBA Trend

Čet 14 Maj - 20:38
Gilera je itak produkt Piaggio group, tako da si še vedno na pravi strani Wink.
Kolikor te poznam ne bo dolgo da bo kmalu dobila kakšen kit Question , pa tudi malo bolj spodoben  izpuh ji lahko privoščiš. Drugače pa ti želim  veliko varnih Km.
Laura 69
Laura 69
Admin
Admin
Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010

Čet 14 Maj - 23:03
Hvala,ja original mašinca je popolnoma dobra in deluje brez problemov zato jo bom pustil pri miru.Za vsak slučaj bom za srečanja uporabil mašinco z kitom Olympia 43 LMC
Sponsored content

Nazaj na vrh