Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
JohnyCash
Število prispevkov : 1
Registration date : 01/08/2015

Problem z gasom + ostalo Empty Problem z gasom + ostalo

Pet 21 Avg - 11:43
Naj najprej povem, da je popravljanje česarkoli kar ni povezano z domačim PCjem zame španska vas. Imam 2 problema:

1. Ročka za gas se včasih zatakne in gre samo do polovice navzdol. Res je moteče med vožnjo, ker je treba pritisnit do konca včasih po 5x, da zagrabi zajlo do konca. Kakšen je postopek pregleda in rešitve problema? Naj kar iščem novo zajlo, ali naj najprej odprem pri ročki in pogledam? Ker sem zelo omejen z orodjem, me zanima kakšna velikost imbus ključa se rabi (izvijače na srečo imam) Very Happy

2. Na levi strani (kjer je jermen), je zadaj sklopka, spredaj pa vario? Predvidevam. Tista sprednja stvar se mi je odšraufala sama od sebe, zakaj? A moram samo močno zategniti nazaj, ali je kaj narobe? Spet vprašanje kako velik ključ rabim za to?

Gre se pa za enega starejših Ciaotov (ne vem, če je sploh važno). Isti: http://databikes.com/imgs/a/b/w/k/o/piaggio__ciao_px_moped_40_km__h_1981_1_lgw.jpg
pipan.rok
.....
.....
Število prispevkov : 148
Registration date : 19/12/2011

Problem z gasom + ostalo Empty Re: Problem z gasom + ostalo

Pon 24 Avg - 10:58
komplet novoročko zamenaš pa bo mer mam js novo pokliči me 040-470-294
The Boss
The Boss
Admin
Admin
Število prispevkov : 1848
Registration date : 03/02/2008

Pon 24 Avg - 16:54
Živjo!

vzami  kakšno mast v spreju ali WD40 in namaži tam na ročki ko pride zajla notri. glede varijomata se je pa tudi meni že enkrat odšaraufalo.Malo bol zategni in je to to.

lp.
rubymax
rubymax
Število prispevkov : 42
Registration date : 28/11/2014

Pon 24 Avg - 18:45
2. Mislim da je ključ št. 24
Sponsored content

Nazaj na vrh