- neno
- Število prispevkov : 16
Registration date : 19/04/2015
zariban motor
Sre 9 Sep - 18:17
zdravo
motor mi je zaribal ampak je cilinder dobro ohranjen in zanimam me ce bi se mi bolj splacalo spolirati cilinder in kupit nov bat... ali da narocim iz frco moto en kit od teh dve:
[You must be registered and logged in to see this link.]
in ce bi se mi bolj splacalo spolirati me zanima ce bi mi lahko gdo to naredil iz ljubljan.
hvala,lp.
motor mi je zaribal ampak je cilinder dobro ohranjen in zanimam me ce bi se mi bolj splacalo spolirati cilinder in kupit nov bat... ali da narocim iz frco moto en kit od teh dve:
[You must be registered and logged in to see this link.]
in ce bi se mi bolj splacalo spolirati me zanima ce bi mi lahko gdo to naredil iz ljubljan.
hvala,lp.
- Laura 69Admin
- Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010
Re: zariban motor
Čet 10 Sep - 8:01
Z poliranjem nebo nič pomagalo.Imaš dve možnosti,kupiš nov bat dimenzije 38,40 ali 38,60mm in daš cilinder honati na mero bata (20 Eur + bat). ali kupiš kit RMS. pri obeh variantah bo potrebno še malo ročno dodelati kanale.Pazi na kompresijsko razmerje,če imaš sedaj bat ki ima na čelu bata vdolbino( PX) boš moral dobiti glavo od starega modela SC,ki ima poglobljen kompresijski prostor.Možno je pa tudi prilagoditi glavo PX na pravilno kom. razmerje.
Malo poslikaj bat in cilinder,da vidimo kakšno je stanje.
Malo poslikaj bat in cilinder,da vidimo kakšno je stanje.
- neno
- Število prispevkov : 16
Registration date : 19/04/2015
Re: zariban motor
Čet 10 Sep - 16:24
evo prilagam slike od zaribanega bata ter cilindra:
[You must be registered and logged in to see this image.]
na batu pise SC in je L bat, masina je od sija... ali je dodelava kanalov potrebna nujno pri 38,4 kitu ?
hvala,lp
[You must be registered and logged in to see this image.]
na batu pise SC in je L bat, masina je od sija... ali je dodelava kanalov potrebna nujno pri 38,4 kitu ?
hvala,lp