- simonisk
- Število prispevkov : 7
Registration date : 06/08/2015
Piaggio bravo, ciao
Tor 23 Feb - 19:46
Zanima me, če deli za ciao pašejo tudi na bravota? Npr. jermen, jermenica in podobno..?
- rubymax
- Število prispevkov : 42
Registration date : 28/11/2014
Re: Piaggio bravo, ciao
Čet 25 Feb - 15:11
Jermen za Bravo je različne dolžine kot za CIAO. Sestavni deli za motor (agregat) so enaki kot Ciao razen glave cilindra, izpuha. Tudi pipica za bencin je drugačna , in tako naprej. Predlagam , da se pred nakupom konkretno pozanimaš.
LP
LP
- simonisk
Čet 25 Feb - 15:13
Problem mi je sam to, ker ni velik delov za bravota.. Sploh športnih izpuhov in podobno.
- ciao riderČlan
- Število prispevkov : 358
Registration date : 19/07/2010
Ned 28 Feb - 19:40
veliko delou od ciaota pase na bravota, obratno pa ne (ne govorim da nic ne pase ampak vecina ne). Npr. glavo na bravota lahko das iz ciaota, izpuh iz ciaota gre na bravo... Ce te zanima tocno kater del pase iz ciao na bravo napisi pa ti bomo rade volje pomagali 

- simonisk
Ned 28 Feb - 19:52
Športni izpuh za ciaota baje ne gre na bravota. Pa še za jermen me zanima: [You must be registered and logged in to see this link.] ali ta [You must be registered and logged in to see this link.]
Mislim da je bil prešnji tak ko je ta original.. A Un prvi mi ne bi pasal gor al bi mogu jermenico še zamenjat?
Mislim da je bil prešnji tak ko je ta original.. A Un prvi mi ne bi pasal gor al bi mogu jermenico še zamenjat?