Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
simonisk
Število prispevkov : 7
Registration date : 06/08/2015

Piaggio bravo, ciao Empty Piaggio bravo, ciao

Tor 23 Feb - 19:46
Zanima me, če deli za ciao pašejo tudi na bravota? Npr. jermen, jermenica in podobno..?
rubymax
rubymax
Število prispevkov : 42
Registration date : 28/11/2014

Piaggio bravo, ciao Empty Re: Piaggio bravo, ciao

Čet 25 Feb - 15:11
Jermen za Bravo  je različne dolžine kot za CIAO. Sestavni deli za motor (agregat) so enaki kot Ciao razen glave cilindra, izpuha. Tudi pipica za bencin je drugačna , in tako naprej. Predlagam , da se  pred nakupom konkretno pozanimaš.

LP
simonisk

Čet 25 Feb - 15:13
Problem mi je sam to, ker ni velik delov za bravota.. Sploh športnih izpuhov in podobno.
ciao rider
ciao rider
Član
Član
Število prispevkov : 358
Registration date : 19/07/2010

Ned 28 Feb - 19:40
veliko delou od ciaota pase na bravota, obratno pa ne (ne govorim da nic ne pase ampak vecina ne). Npr. glavo na bravota lahko das iz ciaota, izpuh iz ciaota gre na bravo... Ce te zanima tocno kater del pase iz ciao na bravo napisi pa ti bomo rade volje pomagali Smile
simonisk

Ned 28 Feb - 19:52
Športni izpuh za ciaota baje ne gre na bravota. Pa še za jermen me zanima: [You must be registered and logged in to see this link.] ali ta [You must be registered and logged in to see this link.]

Mislim da je bil prešnji tak ko je ta original.. A Un prvi mi ne bi pasal gor al bi mogu jermenico še zamenjat?
Sponsored content

Nazaj na vrh