- Laura 69Admin
- Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010
Ročni brusilnik z ledico
Tor 4 Jan - 21:23
Ker se pač ukvarjamo z predelavami,moramo med drugim dodelati kanale v cilindrih.Že nekaj časa sem mel v mislih brusilnik z lastno osvetljavo,ker si vedno delam senco ne glede na katero pozicijo si nastavim namizno svetilko.Danes sem temu naredil konec in nabavil 5mm ledico (bela),stikalo,9v baterijo,nastavek za baterijo,pred upor ki ustreza voltaži ledice (3,2v) in malo kabla.Zadeva je zelo enostavna vedeti je potrebno kateri kontakt je na ledici je + in kateri -,potrebuješ še spajkalnik,cin,cinol pasto in malo termo božirke.Ko je napejava končana,ledico enostavno pritdiš z PVC vezico na ročaj brusilnika,kar pa ni nujno,ledico lahko uporabiš kot samostojno enoto in jo enostavno potsineš v kanal cilindra z nasprotne strani kot brusiš ali poliraš kanal.
Upam,da bo komu prišlo prav zato sem predelavo ročnega brusilnika še malo poslikal.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Upam,da bo komu prišlo prav zato sem predelavo ročnega brusilnika še malo poslikal.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- The BossAdmin
- Število prispevkov : 1848
Registration date : 03/02/2008
Re: Ročni brusilnik z ledico
Tor 4 Jan - 21:37
vidm da si najdu btrijo
- Laura 69Admin
Tor 4 Jan - 21:42
Ne novo sem mogu kupt

- CiaoAngelČlan
- Število prispevkov : 778
Registration date : 12/04/2010
Tor 4 Jan - 22:22
a maš še kšno 12 v tako ledico? al pa 6
- Laura 69Admin
Tor 4 Jan - 22:58
Žal nimam,vzemi kasično ledico (3,2-3,6V) in dodaš upor 200 omov,čez pa božerko.Ti to sigurn obvladaš,men je pomagal prodajalc v JUS eletronic na Brnčičevi nad Siesto