Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
rokaca5
Število prispevkov : 61
Registration date : 26/05/2011

Moi Ciao Empty Moi Ciao

Pon 9 Jan - 17:47
No evo bom pa še jst svojga ciaota predstavu Very Happy No use to se je začel k sm jst 2 let nazai oktobra kupu ciaota za 200 €. Je letnik 1995 Bil je bele barve in use org. Končna je bila 47km/h, ker je imel motor sredno jermenico Very Happy No ja dosti hmalu sem kupil nov izpuh sito plus...Wendar sem ga prodal...Nekega dne sem ga prebarval na črno iz spreji kar čez staro barvo Very Happy No ja motor mi je šel prepočasi zato sem kupil cilinder dmp 41 in izpuh Proma CC...No cilinder ni bil pravilno ulaufan zato tudi ni bilo nič od njega Very Happy Čez čas sem pa od Matijata(grahek) Kupil komplet mašino Polini 42 za 120€ ....Z mašino sem zadovoljen vedar so bili slabi pospeški zato sem tudi promo nadomestil z Polini Top One in v sklopki sem zamenjal fedrčke...No končna se sedaj gible okoli 70 km/h Vendar imam v nadalnje namek kupiti še variomat. Setup je takle : Cilinder:Polini 42 Glava:Org. Znižana na max. Bloki:Org. Predelani By:Matija Very Happy Ferglcfiltr in diza:13/13 Malossi filtr in 66 diza Very Happy Izpuh:Polini Top One.
Evo še nekaj slikc:

[You must be registered and logged in to see this image.]

nejc93
nejc93
Admin
Admin
Število prispevkov : 1048
Registration date : 16/09/2009

Moi Ciao Empty Re: Moi Ciao

Pon 9 Jan - 17:58
vse supr in prav samo meni se zdi da imaš premajhno dizo
ali se pač motim? mogoče bi dal lahko še malenkost trše fedre!
to je moje mlenje morbit video vara Smile
rokaca5

Pon 9 Jan - 18:04
Res je diza je malo majhna ciao sicer dela ampak bom dal malo višjo...Fedre pa nebom menjal ker bom kupil variator.Very Happy
Laura 69
Laura 69
Admin
Admin
Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010

Pon 9 Jan - 23:14
Lepo si predstavil svojega Ciao-ta,pohvalno.Ja na dizo pa le pazi,škoda bi bila da bi ti zaradi tega zaribal.Tvoj agregat poznam,narejen je za variomat tako,da bi bilo dobro čim preje zadevo zmontirat in pravilno "navalčkat",verjemi,da bo pospešek presenetljiv.
rokaca5

Tor 10 Jan - 1:21
Hvala...Ja se že menim z nejcom da bi kupil najprej org. variomat potem je pa matija rekel naj se oglasim da tole lepo poštimava pa gas..Čez čas pa še org. zamenjam za kakšen malossi ali polini.Very Happy
rokaca5

Tor 10 Jan - 13:07
Pa še neki Kok bi pa priporočal približno velikost dize? Nazačetku k sm dubu mašino nism meu trših fedrov in nisem imel Polini top one mi z 66 dizo ni delal in mi je delal z 62 sedaj pa z fedri in Polini Top One mi pa dela na 66 normalno...
Laura 69
Laura 69
Admin
Admin
Število prispevkov : 678
Registration date : 14/08/2010

Tor 10 Jan - 14:21
Ključ za svečko v žep in kontroliraj barvo svečke,preveriš jo po kakšni daljši ravnini se pravi da voziš z polnim plinom in takoj ko ustaviš preveri svečko.Če motor deluje na mestu ali pri speljevanju (mestna vižnja) ne bo realna barva svečke.pazi,da nebo bela,najbolje je če je svetlo rjavkaste barve ali za utekanje motorja je lahko tudi temnejša.glede na trenutne temperature zraka se drži večjih diz,manjšo boš dal ko bo 15 in več stopinj v zraku.
Sponsored content

Nazaj na vrh